Werken bij ons

LEREN&ZO is een sterk groeiende leerpraktijk. Graag komen wij in contact met ondernemende, flexibele en deskundige begeleiders, coaches en docenten die het leuk vinden om met ons samen te werken!. Omdat we een groeiende onderneming zijn, is er veel ruimte voor eigen initatief. We hebben een erg leuk team van mensen om ons heen, daar zijn we erg blij mee. We besteden veel aandacht aan jouw inwerkperiode en nemen ons werk en de kwaliteit daarvan serieus: je kunt bij ons dus ook nog wat leren!

Wanneer wilen we je graag leren kennen als huiswerkbegeleider?

Als je voldoet aan onderstaande criteria en enthousiast bent over onze aanpak, moet je zeker contact met ons opnemen!

PERSOONLIJKE KWALITEITEN

Plannen & organiseren:

Goed overzicht houden, leerlingen actief helpen met plannen & organiseren van hun huiswerk.

Overtuigingskracht:

Leerlingen stimuleren om verder te gaan waar dat nodig is.

Sensitiviteit:

Kunnen aansluiten bij de belevingswereld van jongeren, ruimte geven om fouten te maken.

Humor:

Leerlingen helpen in een goede stemming te komen, relativeren en plezier te krijgen in leren.

Flexibiliteit:

Kunnen schakelen in je werkstijl en je benadering van leerlingen.

Betrokkenheid:

Oprecht betrokken voelen bij het leerproces en welzijn van de leerling.

En last, but not least: Je betrokken voelen bij LEREN&ZO. Dat merken wij aan je inzet en nét dat extra stapje willen zetten voor onze leerlingen en hun schoolprestaties.

Stuur je reactie, voorzien van een recente CV, naar info@leren-zo.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vacatures

BIJLESDOCENT DUITS, ENGELS, FRANS, NEDERLANDS

Jij vindt het superleuk anderen te helpen een vreemde taal onder de knie te krijgen! En je bent er nog eens goed in ook! Stuur ons jouw motivatie & cv en wellicht geef jij binnenkort bijles bij LEREN&ZO.

BEKIJK HIER ONZE VACATURE

BIJLESDOCENT KLASSIEKE TALEN (Grieks en/of Latijn)

Grieks en Latijn liggen jou gewoon heel goed. En dit wil je met anderen delen! Geef bijles aan leerlingen die moeite hebben met deze klassieke talen. Laat van je horen en wellicht sluit jij je binnenkort aan bij ons team van begeleiders.

BEKIJK HIER ONZE VACATURE

JUF/MEESTER BASISSCHOOLLEERLINGEN

Omdat onze basisschoolleerlingen ook wat extra hulp kunnen gebruiken! Vaak met spelling en rekenen, maar soms ook met andere dingen. Zet jouw talenten in voor het maken van lesplannen en help deze jonge leerlingen waar nodig.

BEKIJK HIER ONZE VACATURE

HUISWERKBEGELEIDER

Herken je jezelf helemaal in ons profiel van huiswerkbegeleider? Dat komt goed uit! We zijn altijd op zoek naar leuke nieuwe collega’s. Als flexibele bijbaan of vast met veel uren. Neem dus snel contact met ons op.

BEKIJK HIER ONZE VACATURE

BIJLESDOCENT EXACTE VAKKEN

Kun jij de lastige exacte schoolvakken makkelijker maken door het supergoed uit te leggen? Dan hebben wij een plekje voor jou in ons gezellige team.

BEKIJK HIER ONZE VACATURE

BIJLESDOCENT WISKUNDE A

Ben jij in het bezit van een Wiskunde A-knobbel? En vind je het leuk om deze kennis over te dragen aan anderen die dat niet hebben? Neem dan snel contact met ons op.

BEKIJK HIER ONZE VACATURE

BIJLESDOCENT ECONOMIE

Onze leerlingen hebben jouw kennis van economie nodig! Vind je het leuk anderen te helpen met het begrijpen van lastige opgaven? Neem dan direct contact met ons op!

BEKIJK HIER ONZE VACATURE

OPEN SOLLICITATIE BIJLESDOCENT

Staat jouw lievelingsvak er niet tussen? Maar denk je dat je wel een hele goeie bijlesdocent zou zijn? Ook dan zijn we altijd geïnteresseerd. Stuur je CV naar info@leren-zo.nl