Werken bij ons

LEREN&ZO is een sterk groeiende leerpraktijk. Graag komen wij in contact met ondernemende, flexibele en deskundige begeleiders, coaches en docenten die het leuk vinden om met ons samen te werken!. Omdat we een groeiende onderneming zijn, is er veel ruimte voor eigen initatief. We hebben een erg leuk team van mensen om ons heen, daar zijn we erg blij mee. We besteden veel aandacht aan jouw inwerkperiode en nemen ons werk en de kwaliteit daarvan serieus: je kunt bij ons dus ook nog wat leren!

Wanneer willen we je graag leren kennen als huiswerkbegeleider?

Als je voldoet aan onderstaande criteria en enthousiast bent over onze aanpak, moet je zeker contact met ons opnemen!

PERSOONLIJKE KWALITEITEN

Plannen & organiseren:

Goed overzicht houden, leerlingen actief helpen met plannen & organiseren van hun huiswerk.

Overtuigingskracht:

Leerlingen stimuleren om verder te gaan waar dat nodig is.

Sensitiviteit:

Kunnen aansluiten bij de belevingswereld van jongeren, ruimte geven om fouten te maken.

Humor:

Leerlingen helpen in een goede stemming te komen, relativeren en plezier te krijgen in leren.

Flexibiliteit:

Kunnen schakelen in je werkstijl en je benadering van leerlingen.

Betrokkenheid:

Oprecht betrokken voelen bij het leerproces en welzijn van de leerling.

En last, but not least: Je betrokken voelen bij LEREN&ZO. Dat merken wij aan je inzet en nét dat extra stapje willen zetten voor onze leerlingen en hun schoolprestaties.

Stuur je reactie, voorzien van een recente CV, naar info@leren-zo.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vacatures

OFFICE MANAGER

Wij zijn op zoek naar een echte ‘duizendpoot’ voor 12-16 uur per week die ervoor zorgt dat alles bij ons op rolletjes loopt.

BEKIJK HIER ONZE VACATURE

(AANSTAANDE) JUF OF MEESTER GEZOCHT

GEZOCHT: een (aanstaande) juf of meester die op 1 of enkele middag(en) per week op individuele basis leerlingen begeleidt en coördineert.

BEKIJK HIER ONZE VACATURE

HUISWERKBEGELEIDER

Kom jij ons team van huiswerkhelden versterken? Je bent van harte welkom! Ook nog eens goed in exacte vakken? Dan kunnen we je dubbel zo hard gebruiken. Stuur ons nu meteen jouw motivatie en cv toe en wij nemen z.s.m. contact met je op.

BEKIJK HIER ONZE VACATURE

STUDIECOACH (leervaardigheden)

Je hoeft geen psycholoog te zijn om bij ons als studiecoach aan de slag te kunnen. Combineer dankbaar en leuk werk met een LEREN&ZO training én kick-ass vermelding op jouw cv.

BEKIJK HIER ONZE VACATURE

BIJLESDOCENT ECONOMIE

Onze leerlingen hebben jouw kennis van economie nodig! Vind je het leuk anderen te helpen met het begrijpen van lastige opgaven? Neem dan direct contact met ons op!

BEKIJK HIER ONZE VACATURE

BIJLESDOCENT WISKUNDE A

Ben jij in het bezit van een Wiskunde A-knobbel? En vind je het leuk om deze kennis over te dragen aan anderen die dat niet hebben? Neem dan snel contact met ons op.

BEKIJK HIER ONZE VACATURE

BIJLESDOCENT NEDERLANDS

De Nederlandse taal is toch mooi?! Maar ook lastig soms. En dat begrijp jij heel goed. Gelukkig ben jij een echte ster in het uitleggen van dit vak.

BEKIJK HIER ONZE VACATURE

BIJLESDOCENT EXACTE VAKKEN

Kun jij de lastige exacte schoolvakken makkelijker maken door het supergoed uit te leggen? Dan hebben wij een plekje voor jou in ons gezellige team.

BEKIJK HIER ONZE VACATURE

BIJLESDOCENT TALEN

Jij vindt het superleuk anderen te helpen een vreemde taal onder de knie te krijgen. En je bent er nog eens goed in ook! Stuur ons jouw motivatie & cv en wellicht geef jij binnenkort bijles bij LEREN&ZO..

BEKIJK HIER ONZE VACATURE