Onze visie

Wij geloven in ‘leren van binnenuit’. Wat betekent dat? Kort gezegd, dat je het meest succesvol en gelukkig bent als je goed weet wat je echt wilt, wat je goed kunt en dat je zelf de regie daarover hebt. En daarop durft te vertrouwen. We zien veel jonge mensen die moeite hebben om alle ballen in de lucht te houden en die “worstelen” met school, met de wereld om hen heen, of met zichzelf.

 

Iedere jongere die we kunnen helpen om te ‘jong-leren’ met alles wat op zijn of haar pad komt en om zichzelf te overtreffen, zien we weer meer gaan stralen. Als dat niet inspirerend is!

Wat ons anders maakt

Op basis van relevante wetenschappelijke kennis en onze eigen praktijk hebben we het LEREN&ZO succesmodel© ontwikkeld. Om succesvol en met plezier te LEREN zijn de ondersteunende factoren KUNNEN, WILLEN, PRESTEREN & DE WERELD om je heen, belangrijk. Als je niet weet wat je kunt, niet weet wat je wilt, je niet goed verhoudt tot je omgeving en er niet in slaagt om goede prestaties neer te zetten, wordt het leren moeilijker en vooral minder leuk. Klik op onderstaande ballen voor meer uitleg.