LEREN&ZO

LEREN&ZO is in 2010 opgericht door Marianne de Bruijn en Hanke de Kock. Een leerpraktijk die verder gaat en meer biedt dan alleen huiswerkbegeleiding. Maar tegelijkertijd ook praktisch is, en snel kan handelen. En dat is gelukt. Na een aantal keer uit ons jasje te zijn gegroeid, zijn we nu neergestreken in twee mooie panden op de Speerstraat, waar we met veel plezier onze leerlingen begeleiden.

We bieden zeer actieve en deskundige huiswerkbegeleiding, bijles of studiecoaching door hoogopgeleide, competente én enthousiaste begeleiders. Soms spelen er minder zichtbare factoren mee die het leren en presteren beïnvloeden. Bij deze vragen is er diepgaander inzicht nodig om te begrijpen waarom het leren bij jou zo moeizaam gaat. Pas dan kun je structureel jouw leerprobleem oplossen, zodat je de rest van je studieloopbaan daar profijt van hebt. We hebben een team van professionals (o.a. gespecialiseerde psychologen en orthopedagogen)die ook bij deze vragen de juiste begeleiding kunnen geven.

Het laatste nieuws

Uitgelicht

“Ieder jong mens dat we kunnen helpen om te ‘jong leren’ met alles wat op zijn pad komt en om zichzelf te overtreffen, zien we weer meer gaan stralen. Als dat niet inspirerend is!”

Teamleden aan het woord

Bij LEREN&ZO werken competente en leuke begeleiders. We hebben een fijn team van mensen om ons heen verzameld dat samen met ons zorgt voor het maatwerk en de kwaliteit die we bieden. Daar zijn we heel blij mee!

Hanke

Waar ik warm voor loop is het inspireren van kinderen en jongeren om te ontdekken wat hun werkelijke talenten zijn en hen te leren daarop te durven vertrouwen.

Marianne

Toen ik jaren geleden op een feestje iemand sprak die een huiswerkinstituut had, was het eerste wat ik dacht: dat zou écht iets voor mij zijn!

Sophie

Wij verliezen geen enkele leerling uit het oog! Als LOCATIE MANAGER &ZO verbind ik leerlingen aan de juiste begeleiding.

Laura

Bij LEREN&ZO kennen we je. Leren lukt namelijk pas als je je fijn en gezien voelt.