Hulp van onze juffen en meesters

Kan jij wel een steuntje in de rug gebruiken bij rekenen, begrijpend lezen of spelling? Ben je zenuwachtig voor toetsen en lukt het dan niet zo goed als je zou willen? Spreken jullie thuis en andere taal dan op school en maakt dat het net even lastiger?

Bij LEREN&ZO kun je terecht voor echt goede bijlessen voor basisschoolleerlingen. We kijken naar kinderen, zien wat er nodig is en hebben ook de kennis en vaardigheden in huis die tot betere schoolresultaten en meer zelfvertrouwen leiden. Je komt elke week bij ons langs en gaat samen met een juf werken aan wat voor jou lastig is. De lessen zijn één op één zodat alle tijd en aandacht voor jou is. Van te voren maken we een goed plan, zodat je snel weer met meer zelfvertrouwen in de klas zit. De lessen duren 45 minuten en worden gegeven door basisschoolleerkrachten. Alle basisschoolleerlingen zijn welkom, ook die met een (gediagnosticeerde) leerstoornis.

Wekelijkse begeleiding voor basisschoolleerlingen

Je kan natuurlijk voor een enkele les kiezen, maar als je elke week op een vast moment bijles krijgt, ben je daar het meeste mee geholpen. Dan werk je structureel aan dat vak en dat is de beste manier om je kennis bij te spijkeren. Maar ook met een paar bijlessen, bijvoorbeeld een aantal weken voor een belangrijke toets kunnen we je helpen.

Hulp bij basiskennis taal of rekenen

Maakt u zich zorgen over de achterstanden die uw kind heeft op de basisschool?Heeft u het gevoel dat uw kind altijd op haar tenen moet lopen om bij te blijven op school? 
Of heeft u een multi-language gezin waardoor het begrip van de Nederlandse taal bij uw kind wat achterblijft?

Wij helpen door heel precies te kijken waar de hiaten liggen en daar actief mee aan de slag te gaan in onze één op één bijlessen. Waarin we werken aan taal, rekenen en/of spelling. Precies die onderwerpen waarop uw kind wat extra hulp nodig heeft. Onze ervaren juffen geven zo uw kind het steuntje in de rug waardoor achterstanden ingelopen kunnen worden en het op school net wat makkelijker gaat.

Sinds de start van de corona pandemie bieden we ook de mogelijkheid tot online lessen. We zijn er inmiddels zeer bedreven in. Zit je in quarantaine of wil je jezelf de reistijd besparen? Onze bijlesdocenten helpen je ook graag online.

De sfeer bij LEREN&ZO

Wanneer je kiest voor huiswerkbegeleiding, bijles of andere hulp, helpen we je graag in een van onze drie panden. Deze panden, allemaal in gezellige LEREN&ZO kleuren, zitten allemaal op een rijtje in de Speerstraat in Amsterdam Oud-Zuid. Hier helpen onze begeleiders en bijlesdocenten je graag, op welke school je ook zit. Er wordt hard gewerkt in onze panden, maar er is ook zeker tijd voor een grapje tussendoor. We hebben namelijk slimme en gezellige begeleiders en bijlesdocenten die natuurlijk orde willen te houden, maar het ook leuk vinden met je te bespreken hoe het met je gaat en wat je hobby’s en weekendplannen zijn. We bieden fijne ruimtes om geconcentreerd te werken, maar hebben ook gezellige ruimtes waar je pauze kan houden met andere leerlingen met een koekje en limonade.