Zou mijn kind een achterstand hebben door corona?

Loopt het niet zo lekker op school? Leert uw kind best goed voor toetsen, maar vallen de cijfers tegen dit schooljaar? Heeft uw kind het gevoel bepaalde stof voor het eerst te zien, terwijl de docent zegt dat dit al bekend zou moeten zijn?

Dat is op zich niet vreemd natuurlijk. Na 2 schooljaren met lockdowns en online lessen kan het bijna niet anders of er is bepaalde kennis niet goed blijven hangen. Mocht dit de schoolprestaties én het zelfvertrouwen van uw kind in negatieve zin beïnvloeden, dan is het nuttig om de mentor op school hierover te informeren.

Op school is er echter vaak onvoldoende tijd om leerstof van eerdere jaren grondig te herhalen. Wij hebben daar wél de tijd en de aandacht vvoor en kunnen uw kind helpen de opgelopen achterstand weg te werken. Voor één of meerdere schoolvakken. Helemaal op maat, specifiek voor uw kind. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Klik hier voor meer informatie: [link naar pagina [LEREN VO][PRODUCT ACHTERSTAND&ZO] = pdf die nog aangepast moet worden naar dit schooljaar OF geen pdf ivm maatwerk-aanpak?

Misschien ook interessant voor u: link naar [BIJLES&ZO]

Kernwoorden die hierbij horen: #Corona #achterstand #leren #bijblijven #hiaten #vertraging